Стискайте палци за европейското по предприемачество

Рядко обичам да се хваля (нали съм си скромен 🙂 ), но този път си заслужаваме – аз и екипа (още 4-ма човека – на снимката) участвахме на Националното състезание “Най-добра учебна компания”, организирано от Джуниър Ачийвмънт България. То се проведе в началото на юни и успяхме да се  преборихме с още 26 студентски учебни компании като успяхме да завоюваме заветното 1-во място и бяхме обявени за “Най-добра студентска компания на България 2012”. Целия екип спечелихме медали, грамоти а също и  купа 🙂 Но най-голяма награда беше тази, че бяхме класирани да представим България на европейския кръг на състезанието – “JA-YE Europe Enterprise Challenge 2012”, който ще се проведе между 03.07 и 06.07. На него участват общо 16 екипа (от 11 страни).

Продука който ние разработваме е мобилно приложение, което да те улесни в ежеджевието и да ти помага при избора на храна и приготвянето и. В друг пост ще ви запозная повече с приложението, наистина е много яко. Може да харесате страницата ни в facebook ако искате да следите повече информация: http://facebook.com/WhatToEatApp

Ще се радваме да стискате палци на крака/ръце за да може да се представим добре и на европейското. Интересен факт е, че до сега (от над 5 годишна история) българска компания не е класирана на призови места на европейското. Ние се надяваме да оборим тази статистика в наша полза.

Списък на другите компании може да видите на http://sponsor.ja-ye.eu/…

И да не забравите – палците 🙂

 

This entry was posted in Събития. Bookmark the permalink.

One Response to Стискайте палци за европейското по предприемачество

  1. Emil says:

    Мога да изразя силно съмнение че ще вземете призови места, но дано да се преборите. Наслука и успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *