За мен

Тихомил КулевЗдравейте,

Радвам се, че сте посетили моя блог. За момента не е много пълен, но очаквайте още статии, обещавам да си пиша домашното всеки ден 🙂 Ако все пак някой го интересува, малко информация за мене:

Казвам се Тихомил Красимиров Кулев, студент във ФМИ към СУ. Повече от 6 години вече се занимавам с програмиране ( предимно за уеб ). Лауреат съм на Националната олимпиада по информационни технологии за 2007 г. Имам познания в следните езици/технологии:

PHP, MySQL, JavaScript, Ajax, XML, Java, VB.NET, Apache, Linux, Windows, Mac OS X, C++, Flash, Flex, ActionScript.

Владея Английски и мога много успешно да слушам Руски език 🙂

Интересите са ми главно в областта на софтуера (разработване и поддържане) и фотографията.

Вече 5 години съм основен виновник Националното състезание по уеб разработване “WEBLOZ” кое е за състезание за ученици да се случва. Покрай него с още няколко приятели основахме Фондация “Технология за млади”, като състезанието вече се организира от името на фондацията. Замислили сме и още няколко интересни неща и събития, но е е тук мястото.

След близо 2 години чакане за дописване мисля да довърша с 2-3 изречения и да приключвам агонията 🙂

Този блог го направих защото ми е интересно да пиша някакви неща които ми харесват, но да си призная предпочитам повече микро блогването, просто доста по-бързо е и за писане и за четене. Фейсбук също е нещо което ми допада, поради факта, че мога да кореспондирам с много хора едновременно. Ако намерите нещо полезно или интересно в блога, моля – възползвайте се. Ако пък не – ваш проблем 🙂

Comments are closed.